mai 10, 2010

Dumnezeu este întotdeauna gata să-ți vină în ajutor!

''Nimeni nu este ca Dumnezeul lui Israel, El trece pe ceruri ca sa-ti vina in ajutor, Trece cu maretie pe nori" (Deuteronom 33:26)
Cand Dumnezeu are un plan cu tine, atunci El va trece pe cerurile Sale, numai ca sa iti vina in ajutor si "cu maretie pe nori" ca sa te scape! Asta a experimentat Moise toata viata lui, si este printre ultimele lucruri pe care le spune despre Domnul, inainte de a muri. El a trecut pe ceruri salvandu-l pe Moise in primele luni ale vietii, ajutandu-l mai apoi sa devina cel mai bland om de pe pamant, sa faca minuni inaintea lui Faraon, mai tarziu sa carmuiasca un popor intreg. Moise stia bine cum vine Dumnezeu in ajutor, atunci cand vrea sa-Si ocroteasca copiii!
Si noi stim, si personal astazi am fost ajutata de Dumnezeu, care m-a izbavit din mana celui rau! Si am vazut si eu, ca si Moise, cum totul piere inaintea Celui ce inca trece pe ceruri ca sa ne vina in ajutor.
Luati versetul ca pe un motiv de meditatie asupra vietii si amintiti-va de cate ori ati fost ajutati de Cel ce e mereu viu, si ca o provocare, multumiti-I in post pentru mila si indurarea pe care le are vesnic fata de noi!
Anonim