decembrie 28, 2010

LA MULTI ANI, ISUS

“Astazi, in cetatea lui David, vi s-a nascut un Mantuitor, care este Hristos, Domnul. Iata, semnul dupa care-L veti cunoaste: veti gasi un prunc infasat in scutece si culcat intr-o iesle.” [Luca 2:11-12]

“Astazi”… ce cuvant minunat, este un cuvant care ramane la modul prezent, nu-si schimba forma. Deci, Dumnezeu ne reaminteste mereu si mereu prin acest cuvant, caci Domnul exista.
In fiecare an, Isus se coboara din cer pentru noi ca sa ne imbucure si sa ne reaminteasca motivul venirii Lui: Dragostea pentru intreaga omenire! Ce minunat!
De obicei, cand este ziua onomastica a cuiva, sunam acea persoana sau il bombardam cu mesaje frumoase, care-l imbucura si-l fericeste. Este o zi speciala pentru el.
Imi aduc aminte, de ziua mea, mi-am facut toata treaba acasa printre sms-uri, multe telefoane si a fost atat de minunat , vazand ca ma iubesc atatia si nu m-au uitat. Este un sentiment extraordinar.
Cati dintre noi L-am sunat pe Isus ca sa-L felicitam, sa-I uram un: La multi ani!”? Ai apelat la linia telefonica, a Tatalui Ceresc? I-ai multumit Lui pentru Fiul Sau? Nu e tarziu nici acum…Cuvantul “astazi” este valabil oricand. Utilizeaza-l cat inca mai poti.
Cred ca nu exista om care sa nu-si stie locul natal, locul in care s-a nascut…Acel loc nu este uitat niciodata. Are o mare importanta. Asadar, nici Isus Hristos NU uita locul in care se naste.
Fie ca ieslea inimii tale sa fie cu adevarat folosita. Accepta ca Domnul si Mantuitorul Isus Hristos sa se nasca astazi in inima ta. Este locul pe care Domnul nu-L uita. Inima ta este importanta pentru El. Sa nu te indoiesti de acest lucru.
LA MULTI ANI, ISUSE!!! Sa traiesti vesnic in inima noastra.



Felicia P.-Timisoara



AMR: 1 MEDITATIE