aprilie 25, 2012

DOMNESTI SAU TE TÂRĂSTI? (1)


“Daca deci prin greseala unuia singur, moartea  a domnit prin el singur,cu mult mai mult cei ce primesc in toata plinătatea, harul si darul neprihănirii, vor domni in viată prin acel Unul singur, care este Isus Hristos! [Romani 5:17]



Dex-ul afirma: târăsc,târî = a înainta cu trupul lipit de pământ. A merge încet, a înainta cu greu, abia miscându-si picioarele, a se freca de pământ …a trăi foarte greu….(etc)

Pentru a te târî nu trebuie decât sa asculti de Diavol de firea ta si de lumea necredincioasa!

Tu  trebuie sa ajungi in punctul in care trebuie SA DOMNESTI IN VIATA! Sa domnesti in viata ta spirituala! Sa fi domn peste păcate, puteri, lucruri, situatii, împrejurări, persoane, diavoli, imparatii si tot ce mai poate fi! Tu, nu numai  liderii! Dumnezeu Tatal nu te-a chemat sa te târăsti  in/prin familia Lui!

A domni are de a face cu Biblia! A domni (spiritual vorbind ) are de a face cu puterea, autoritatea, influenta Cuvantul Viu al Domnului! A domni are de a face cu primirea in vietile noastre a puterii si a harului lui Dumnezeu pana la prea plin… Nu ai nici o sansa sa domnesti peste orice forma a Raului, daca mai intai nu primesti „in toata plinătatea HARUL SI DARUL NEPRIHANIRII” (Romani 5:17b) Alege dragul meu, dar te rog alege cu intelepciune:

a)CARUL BIRUITORILOR si mergi cu Domnul Isus triumfator calcand peste serpi si scorpii si peste orice forma a puterii  vrasmasului si descoperind ceva din  starea de BIRUITOR a inaltimii spirituale a Aceluia despre care Tatal a zis: ”Acesta este Fiul Meu… ” (sa ajungem la declaratia aceasta a  Tatalui  si despre noi…) Cat o fi primit Domnul Isus  noaptea, in rugaciunile fierbinti facute cu lacrimi si strigate… de a ajuns sa spuna: ”STIAM ca INTOTDEAUNA ma asculti!!(?)” [Ioan 11:42] Noi? cateodata nu prea stim sau nu prea mai stim… Trebuie sa primesti si tu ce are El mai bun pentru tine… El este sursa resurselor noastre de orice fel…

b) DRUMUL ROBILOR INLANTUITI si te vei târî suspinând, legat fiind de cel dinaintea ta, de starea lui, de lanturile lui si la randul tau trasmitand lanturile tale mai departe… ce inseamna asta? Inseamna INFRANGERE, inseamna lipsa puterii, lipsa primirii in toata plinatatea (pana la umplere) a harului si darului (Romani 5:17b) … inseamna zacere, resemnare, capitulare, viata dubla, amaraciune, stres puternic (mascat bine).



N.B.