mai 22, 2012

DUMNEZEU LUCREAZA MINUNAT

 
“Tot asa si voi, fiindca ravniti dupa daruri duhovnicesti, sa cautati sa le aveti din belsug, în vederea zidirii sufletesti a Bisericii.” [1 Corinteni 14:12]



Un reporter editorialist a povestit o întamplare traita de un doctor ginecolog: Acesta a fost chemat sa asiste la o nastere într-o familie saraca din Montana. Copilul care s-a nascut avea un picior deformat. De asemenea la început avea si mari probleme de respiratie. Daca va trai, gandea doctorul, ceilalti copii îl vor numi toata viata „schiopul”. Viata lui va fi mizerabila! Daca eu nu fac nimic pentru a-si capata respiratia, cu siguranta va muri si va scapa de toate acestea. Nu cumva asa, ar fi mai bine pentru el? s-a întrebat doctorul în el însusi!

Atunci si-a amintit de juramantul lui Hipocrate si convins de datoria de a apara viata, a început sa sufle în gura copilului, facandu-i respiratie artificiala. Imediat plamanii copilului au început sa functioneze si copilul a scos primul tipat.

Dupa cativa ani, fiica acestui doctor si ginerele sau, au murit într-un accident de circulatie. Nepotica lui de numai 10 ani a ramas orfana. El a luat-o pentru a o creste. Într-o zi aceasta fetita a fost descoperita cu o forma de paralizie a picioarelor. Doctorul batran care o crestea a auzit ca pentru acest diagnostic, este un doctor tanar vestit în partea de vest a statului.

Acesta a obtinut rezultate deosebite în tratarea unor astfel de boli. Doctorul si-a luat nepotica si a mers sa fie consultata.

Cand l-a vazut pe medicul recomandat; a observat ca acesta era infirm. Foarte repede a ajuns sa descopere ca acest doctor, era acel copil deformat pe care îl asistase la nastere cu 35 de ani în urma. Din pricina infirmitatii sale, el a ajuns sa se specializeze în aceasta boala cu severe forme de paralizie. Tratamentul prescris a avut succes si nepotica doctorului a revenit la o stare de sanatate normala.

Nu este o raritate ca un doctor cu un picior deformat, sa se specializeze în boli de paralizie a membrelor, si chiar sa devina celebru în acest domeniu. Astfel de situatii se petrec fregvent.

Cand o persoana are o deficienta într-un anumit domeniu, atunci realizeaza ce multe sunt binecuvantarile pe care Dumnezeu i le-a daruit în celelalte. Dezavantajul se transforma într-un mare favor!



Anonim