ianuarie 07, 2009

FĂ DIN BANII TĂI SLUJITORII LUI!

"Cine iubeste argintul, nu se satura niciodata de argint” (Eclesiastrul 5:10)

___Daca scopul tau este sa prosperi pentru a implini planul lui Dumnezeu, Dumnezeu te va binecuvanta. Daca doresti doar sa fii bogat, esti pe cont propriu! Sa remarcam:
1) Banii pot cumpara oameni, dar nu prieteni adevarati. Christina Onasis, una din cele mai bogate femei din lume, a trebuit sa angajeze pe cineva care sa joace tenis cu ea si sa iasa cu ea in oras. Avea atat de multi bani, incat nu putea sa-i cheltuiasca pe toti, dar totusi ducea o viata goala si singuratica. Da, banii pot cumpara oameni, dar nu prieteni adevarati. Vor fi mereu unii care iau, dar de indata ce banii s-au terminat, s-au dus si ei.
2) Banii pot cumpara carti, dar nu minte. In cartea sa Cele Sapte Secrete, John Hagee scrie: "In centrul Universitatii Trinitatea a fost ridicat un minunat turn de rugaciune. In fiecare zi se auzea ecoul muzicii in tot campusul. Dar acel turn de rugaciune a trebuit inchis cu o usa de fier. De ce? Fiindca unii studenti, care nu puteau implini visele academice ale tatilor lor, urcau scarile turnului de rugaciune pentru a face un salt spre propriile lor morti". Da, banii pot cumpara carti, dar nu si minte.
3) Banii pot cumpara hrana, dar nu un apetit sanatos. Te-ai gandit vreodata la o farfurie goala ca fiind frumoasa? O farfurie goala devine frumoasa cand o persoana draga tie sufera de o boala incurabila. Pregatesti cele mai rafinate mancaruri doar pentru a le da la o parte, ingretosat de vederea lor. Data viitoare cand vezi o farfurie murdara pe masa, multumeste-i lui Dumnezeu pentru mancarea pe care ti-a dat-o si pentru apetitul de a o dori. Concluzie: fa-L pe Isus Domnul vietii tale si fa din banii tai slujitorii Lui!