mai 10, 2008

OCROTIT DE DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU

“nici înăltimea nici adâncimea, nici o alta făptură, nu vor fi in stare să ne despartă de dragostea Lui..” (Romani 8.39)

. Opiniile sunt lucruri de o mare putere. Ele pot fie să ne ridice, fie să ne doboare. Ele creează un tavan deasupra cărui nu ne putem ridica. De aceea este important să stim părerea lui Dumnezeu despre noi si să nu ne abatem de la ea. Dacă ceilalti nu sunt de acord, nu-i nimic. Nu te-ai mai critica atât de aspru si nu ai fi atât de atent la părerea altora dacă ai sti ce crede Dumnezeu despre tine! El s-a hotărât în privinta ta înainte ca tu să păcătuiesti. Asa că atunci când păcătuiesti, pocăieste-te. Apoi înlătură sentimentul de vină, căci vina este produsul îndoielii; ea îti neagă beneficiile harului lui Dumnezeu.
. Nu mai alerga de la unul la altul căutând dragoste. Deschide Biblia; este o scrisoare de dragoste, o declaratie a intentiei Tatălui care doreste ce este mai bun pentru copiii Săi. Dacă te îndoiesti de asta, citeste mai departe: "Cine ne va despărti pe noi de dragostea lui Hristos? Necazul, sau strâmtorarea, sau prigonirea, sau foametea, sau lipsa de îmbrăcăminte, sau primejdia, sau sabia? Totusi, în toate aceste lucruri noi suntem mai mult decât biruitori, prin Acela care ne-a iubit. Căci sunt bine încredintat că nici moartea, nici viata, nici îngerii, nici stăpânirile, nici puterile, nici lucrurile de acum, nici cele viitoare, nici înăltimea, nici adâncimea, nici-o altă făptură, nu vor fi în stare să ne despartă de dragostea lui Dumnezeu, care este în Isus Hristos, Domnul nostru" (Romani 8:35-39).”
. "Dar sunt atât de nevrednic", spui tu. Cu totii suntem! Totusi nimic din ce ai făcut nu L-a făcut pe Dumnezeu să Se răzgândească în ceea ce te priveste si nimic nu îl va face vreodată să Se răzgândească! Dragostea Lui rămâne; este neconditionată, constantă si garantată: "..în veac tine îndurarea Lui!" (Psalmul 136:1). Dragostea lui Dumnezeu pentru tine este săpată în piatră; nimic nu o poate întrerupe! Si aceasta este temelia pe care îti poti zidi viata!