decembrie 30, 2010

DUMNEZEU NE DA DE STIRE PRIN SEMNE

“Ferice de omul, care îsi pune încrederea în Domnul, si care nu se îndreaptă spre cei trufasi si mincinosi!” [Psalm 40:4]

Am incercat de mai multe ori sa citesc Biblia si mi-am spus ca nu o pot intelege pentru ca, de mica nu am fost la biserica, iar la scoala nu am facut religie etc...
Cu timpul Dumnezeu mi-a aratat ca El exista si in viata mea ca si in viata ta, in viata tuturor, trebuie doar sa fi atent/a la ceea ce se petrece in jurul tau.
Dumnezeu ne da de stire prin semne.
Bunaoara seara dupa rugaciune imi fac planuri pentru a doua zi si imi propun sa pun apa intr-o sticla de 5 litri pentru a sta la cald in vederea udarii florilor din locuinta. Dimineata in graba mare am uitat de acest plan cu desavarsire. Cind am fost gata de plecare, pregatita sa ies pe usa aud un zgomot ....
Sticla in care imi propusesem sa pun apa s-a rasturnat si mi-a atras atentia ca nu am facut ceea ce am planificat de cu seara. Imediat gandul meu s-a indreptat spre Dumnezeu care prin acest semnal mi-a transmis ceva. Stiu ce mi-a transmis si am reflectat indelung la acest aspect.
Fiti atenti la semne, Dumnezeu este langa fiecare dintre noi.
SA AVETI INCREDERE IN DUMNEZEU.
AN NOU FERICIT TUTUROR CARE CITESC ACEST MESAJ.

 

Aura-Arad


AMR: 0 MEDITATII

decembrie 29, 2010

IUBIRE VESNICA

"Domnul mi Se arată de departe: Te iubesc cu o iubire vesnică; de aceea îti păstrez bunătatea Mea!” [Ieremia 31:3]

Nu stiu daca nu vi s-a intamplat vreodata..., dar mie mi se intampla zilnic sa citesc din biblie si apoi sa realizez ca am citit doar fara sa inteleg nimic...parca nici nu am citit pasajul respectiv....
Uneori citim doar pentru ca ne-am obisnuit sa citim si uitam sa si intelegem..sa meditam...acum cateva zile am ramas impresionata de acest verset si am inceput sa ma gandesc...la el..asa de mult incat am uitat sa cobor din troleu :) ..trebuia sa ajung la munca...cand mi-am dat seama am coborat fericita de iubirea lui Dumnezeu si am inceput sa ma intreb: Oare cum ar fi sa iubesc pe cineva cu o iubire vesnica? Indiferent ce ti-ar face..tu sa ierti si sa iubesti...el iti da o palma...tu iubesti..el te jigneste ..tu iubesti....
Un Dumnezeu atat de mare grozav si minunat care iubeste....de atatea ori ne-am batut joc de El.. de atatea ori L-am rastignit... de atatea ori nu I-am slujit si am ales idolii acestei lumi si placerile acestei lumi..si EL....ne-a iubit....
Cand ai iubit ultima oara dragul meu in felul acesta? Ai iubit vreodata in felul acesta?
Si inca o intrebare..... oare nu ne-am obisnuit cu bunatatea si iubirea Lui incat mergem pe un drum gresit cu ideea ca EL IUBESTE? Sa nu ne lasam amagiti! Dumnezeu nu se lasa batjocorit!


Teodora,Bucuresti


AMR: 0 MEDITATIE

decembrie 28, 2010

LA MULTI ANI, ISUS

“Astazi, in cetatea lui David, vi s-a nascut un Mantuitor, care este Hristos, Domnul. Iata, semnul dupa care-L veti cunoaste: veti gasi un prunc infasat in scutece si culcat intr-o iesle.” [Luca 2:11-12]

“Astazi”… ce cuvant minunat, este un cuvant care ramane la modul prezent, nu-si schimba forma. Deci, Dumnezeu ne reaminteste mereu si mereu prin acest cuvant, caci Domnul exista.
In fiecare an, Isus se coboara din cer pentru noi ca sa ne imbucure si sa ne reaminteasca motivul venirii Lui: Dragostea pentru intreaga omenire! Ce minunat!
De obicei, cand este ziua onomastica a cuiva, sunam acea persoana sau il bombardam cu mesaje frumoase, care-l imbucura si-l fericeste. Este o zi speciala pentru el.
Imi aduc aminte, de ziua mea, mi-am facut toata treaba acasa printre sms-uri, multe telefoane si a fost atat de minunat , vazand ca ma iubesc atatia si nu m-au uitat. Este un sentiment extraordinar.
Cati dintre noi L-am sunat pe Isus ca sa-L felicitam, sa-I uram un: La multi ani!”? Ai apelat la linia telefonica, a Tatalui Ceresc? I-ai multumit Lui pentru Fiul Sau? Nu e tarziu nici acum…Cuvantul “astazi” este valabil oricand. Utilizeaza-l cat inca mai poti.
Cred ca nu exista om care sa nu-si stie locul natal, locul in care s-a nascut…Acel loc nu este uitat niciodata. Are o mare importanta. Asadar, nici Isus Hristos NU uita locul in care se naste.
Fie ca ieslea inimii tale sa fie cu adevarat folosita. Accepta ca Domnul si Mantuitorul Isus Hristos sa se nasca astazi in inima ta. Este locul pe care Domnul nu-L uita. Inima ta este importanta pentru El. Sa nu te indoiesti de acest lucru.
LA MULTI ANI, ISUSE!!! Sa traiesti vesnic in inima noastra.



Felicia P.-Timisoara



AMR: 1 MEDITATIE

decembrie 27, 2010

PACEA, PARFUMUL CREDINTEI

„Celui cu inima tare, Tu-i chezăsuiesti pacea; da, pacea, căci se încrede în Tine.” [Isaia 26 :3]

Dacă te încrezi în Dumnezeu, vei avea inima tare, iar pacea îti va fi asigurată. Simplu!
Da, pare o „retetă” usoară, fără multe „ingrediente”. Ingredientul de bază e cel mai important: credinta. Să te lasi pe mâna Lui, să ai încredere că drumul ghidat de El e cel mai bun, să crezi că nu esti singur nici măcar o clipă! Când înfloreste în tine credinta, inima nu-ti va mai putea fi clintită sau răsturnată de lucruri, împrejurări sau oameni, pentru că pacea Lui te umple!
Bătăliile inimii nu vor răsuna tare din cauza groazei, fricii, temerilor, neîncrederii, ci datorită linistii ce ti-e pusă înăuntru!
E acum pace în inima ta?
Aseară, pe întuneric, când păseai pe drumul spre casă, încoltea siguranta în inima ta?
Ti-a fost inima tare când acea veste proastă a venit pe neasteptate?
Te-ai încrezut în Dumnezeu când persoana apropiată ti-a întors spatele?
Dacă da, atunci continuă să-ti „hrănesti” viata cu această retetă!


Diana T., Timisoara

AMR: O MEDITATII