ianuarie 10, 2013

10 IANUARIE PENTRU CA NU MAI POT SA TIN DOAR PENTRU MINE CEEA CE DUMNEZEU IMI SPUNE"Dacă nu credeti, nu veti sta în picioare.” [Isaia 7:8]

"Facă-ti-se după credinta ta." [Matei 8:13; 9:29]


         Credinta e mai mult decat a crede ca exista un Dumnezeu si Acela e Isus Cristos...

Credinta e mai mult decat a crede ca esti mantuit prin sangele Lui...

Credinta e incredere in El in privinta oricarui detaliu al vietii tale..

Credinta e acea constientizare ca puterea lui Dumnezeu e peste tine pentru ca El e in tine... acea putere care poate muta muntii... care aduce victorie in fiecare aspect al vietii tale, care aduce vindecare, biruinta..

Credinta e alegerea ta de a renunta la minciunile care te fac slab si in alegerea  lui Isus, a puterii Sale, a increderii in El..

Credinta e cea care te ajuta sa ramai drept
si cea care stabileste limitele vietii tale!

Daca crezi ca Isus a murit pentru tine... dar nu crezi ca El te poate ajuta intr-o problema a vietii tale... nu e putin absurd?

Credinta e atunci cand te simti liber in El pentru ca nu te mai apasa nicio problema din lumea asta... incepi sa nu mai vezi probleme ci sa vezi putere, puterea lui Isus care poate fi manifestata prin acele circumstante. Cat suntem de slabi in credinta... ne laudam si mandrim, fara vorbe, ca suntem cei care cred in existenta unui Dumnezeu adevarat, care s-a nascut pentru noi intr-un mod divin... credem in existenta acestuia, in moartea si invierea Lui.. dar refuzam sa credem ca El poate sa ne ajute in acel detaliu al vietii noastre...

Oare chiar avem credinta?

Mi-e teama ca s-a pierdut intre secole credinta care muta muntii..

Credinta e cea care hotaraste cum va fi viata noastra.. Vindecarea sutasului a venit din cauza credintei sale. Daca nu ar fi crezut?

In mana noastra sta infatisarea vietii noastre.. in functie de credinta noastra se intampla sau nu lucruri.

 
Ana-Maria B.