mai 12, 2015

PURTATORUL CRUCII

„Au silit sa duca crucea lui Isus pe un trecator, care se intorcea de la camp, numit Simon din Cirena, tatal lui Alexandru si al lui Ruf." [Marcu 15:21]
 
O mare ceata de oameni trecea pe strazile Ierusalimului. Soldatii romani duceau pe Unul ce era condamnat la moarte, la locul din afara cetatii. Era o imagine ingrozitoare. Cel condamnat era plin de sange. Cu toate acestea I-au pus pe spate o cruce, pe care urma sa fie rastignit. Cel condamnat insa era nevinovat. El era Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu.
Tocmai iesisera pe poarta cetatii, cand un barbat se intorcea de la camp. Era un trecator care si-ar fi dorit sa-si continue drumul pe langa Fiul lui Dumnezeu, dar s-a intamplat altfel. Ostasii l-au obligat sa duca crucea lui Isus pana la locul rastignirii.
Ce multi oameni trec si astazi nepasatori pe langa Isus Hristos! Ei nu dau atentie Celui nevinovat, care a purtat pacatele oamenilor care cred in El. Daca cititorul mai apartine de cei nepasatori, sa nu uite ca judecata lui Dumnezeu ii va ajunge cat de curand. Va rugam nu mai treceti mai departe in aceasta stare! Mantuitorul vrea sa va dea iertarea Sa - El care a fost rastignit pe crucea de pe Golgota. Acceptati-L pe Isus ca Salvator! Nu lasati sa treaca aceasta clipa a cercetarii divine. Maine poate fi prea tarziu!