octombrie 13, 2008

STAI LA LOCUL TĂU

"Noi, insa, nu ne laudam dincolo de masura noastra, din masura marginilor, pe care le-a insemnat Dumnezeu campului nostru" (2 Corintenl 10:1)

___Dumnezeu a scos in evidenta lucruri diferite cu privire la fiecare din cele sapte biserici din cartea Apocalipsa, deoarece fiecare avea propria misiune. Asadar, cand Dumnezeu iti spune ceva tie personal, sa nu crezi ca El scoate in evidenta acelasi lucru pentru toata lumea! De aceea este atat de greu pentru Dumnezeu sa treaca dincolo de predicatori. Cand El le vorbeste, ei ne prezinta o introducere, trei puncte, si o concluzie, asa ca Dumnezeu trebuie sa recurga la masuri extreme pentru a le atrage atentia. Cand Iosua s-a intalnit cu ingerul Domnului la Ierihon, a cazut la pamant si a spus: "Ce spune Domnul meu robului Sau?" (Iosua 5:14). Ai inteles? Nu poti rezolva probleme de marimea Ierihonului printr-o formula pe care Dumnezeu o descopera altcuiva! Trebuie sa-L auzi tu insuti.
___Inceteaza sa mai ai "un cuvant" pentru altii doar pentru ca se intampla ca acestia sa te deranjeze. Lasa-L pe Dumnezeu sa-i indrepte si stai la locul tau! Un politist din Los Angeles nu are nici o autoritate de a efectua arestari in Londra. A iesit din jurisdictia lui. Pavel a spus: "Scopul nostru este sa ramanem in cadrul planului lui Dumnezeu pentru noi". Fie ca esti condus de propriu! Nu sau de asteptarile altora, de fiecare data cand nu reusesti sa auzi ce are Dumnezeu sa-ti spuna risti sa pierzi binecuvantarile Lui. Daca ai fost desemnat – esti si limitat! Nu te poti duce unde doresti si nu poti actiona dupa bunul plac si apoi sa-L rogi pe Dumnezeu sa-ti incununeze eforturile cu succes. Te afli cumva in locul gresit? Nu lasa ca mandria sa te tina acolo. Intoarce-te la locul tau!