februarie 24, 2011

JERTFA PLACUTA LUI DUMNEZEU(1)

“Domnul a găsit cu cale să-L zdrobească prin suferinţă... Dar, după ce Îşi va da viaţa ca jertfă pentru păcat, va vedea o sămânţă de urmaşi, va trăi multe zile, şi lucrarea Domnului va propăşi în mâinile Lui.” [Isaia 53:10]

Acest verset a inceput tot mai mult sa-mi rasune in minte. Este un verset valabil pentru toti aceia care vor cu adevarat sa traiasca precum Domnul Isus.
Dumnezeu a gasit cu cale sa-L zdrobeasca prin suferinta pe Unicul Sau Fiu, ca sa poata emana acea dragoste care a fost pusa deja in El, acel miros imbietor, acea mireasma placuta, care se ridica la Cer. Era o jertfa curata, nu era amestecata cu nimic strain, era un singur miros, unic dealtfel. Acel miros se ridica tot mai mult la Cer si Tatalui Ceresc i-a placut atat de mult, incat Domnul Isus a primit Harul de a simti lucrarea Divina in mainile Sale. Poate imi veti spune caci Tatal si Fiul sunt UNA si este foarte adevarat, dar nu uitati caci si noi suntem asemenea Lui si suntem tot UNA cu El. Nu suntem mai prejos, suntem la acelasi nivel, atentie PRIN EL.
Atunci cand ne golim de sine, cand rasturnam vasul inimii noastre si lasam sa iasa afara tot ce nu este placut inaintea Domnului, atunci Domnul gaseste cu cale sa ne zdrobeasca prin suferinta….Aceasta nu inseamna caci El nu ne mai iubeste, nu putem spune acest lucru, ar insemna ca nu L-a iubit nici pe Fiul Sau, ceea ce nu este adevarat. Priviti acum unde este Fiul, este la dreapta Tatalui Sau, este pe tronul divin, deoarece a stat in ascultare, S-a supus planului lui Dumnezeu, a acceptat sa devina o jertfa pentru pacatele mele si a tale.
Ceea ce doresc sa spun este caci si noi trebuie sa trecem prin scoala zdrobirii, chiar daca ne convine sau nu, aceasta este conditia si metoda de transformare a E-lui nostru, ajungand sa traim doar prin Duhul, acolo unde locuieste Dumnezeu. El spune caci “după ce Îşi va da viaţa ca jertfă pentru păcat” va trai multe zile si va vedea lucrarea Domnului propasind in mainile lui. Deci, pentru cine ai hotarat astazi sa lupti?


Felicia P.-Timisoara