mai 18, 2011

TEMPLUL LUI DUMNEZEU (1)

“Isus a intrat în Templul lui Dumnezeu. A dat afară pe toti cei ce vindeau si cumpărau în Templu, a răsturnat mesele schimbătorilor de bani si scaunele celor ce vindeau porumbei si le-a zis: „Este scris: „Casa Mea se va chema o casă de rugăciune.” Dar voi ati făcut din ea o pesteră de tâlhari.” [Matei 21:12-13]

Matei 27:51-52,54: “Si îndată perdeaua dinăuntrul Templului s-a rupt în două, de sus până jos, pământul s-a cutremurat, stâncile s-au despicat, mormintele s-au deschis si multe trupuri ale sfintilor care murisera, au inviat ….si au zis: „Cu adevărat, Acesta a fost Fiul lui Dumnezeu!” “Isus a intrat în Templul lui Dumnezeu. A dat afară pe toti…”
De multe ori m-am gandit cum am transformat inima noastra intr-o “pesteră de tâlhari”, de cele mai multe ori cu buna stiinta…
Vrei tu sa faci inima ta Templul lui Dumnezeu? Locul unde sa stea Isus zilnic? Daca da, atunci da-I voie sa intre acolo, sa faca curat, sa faca lumina, sa aeriseasca acea inima, pentru a putea pune inauntru ei caldura, dragostea, parfumul Lui. Dumnezeu doreste sa redecoreze acea inima, pentru a putea simti cu Fiul Lui.
Esti tu de acord? Cand tu te-ai hotarat sa-L lasi pe El inauntru, atunci Duhul Sfant incepe transformarea: El scoate afara tot ce este neplacut lui Dumnezeu, orice lucru care a stat in inima ta ani de zile, orice lucru care l-ai folosit pana in prezent, orice lucru care s-a transmis din generatie in generatie… Dumnezeu doreste ca inima noastra sa fie o casa de rugaciune.
Dumnezeu, Tatal, poate rupe perdeaua inimii noastre, care tine aceasta inima in intuneric…lumina Lui nu poate patrunde inauntru, din cauza ei.

Felicia P.-Timisoara