februarie 17, 2012

ARATĂ CĂ-ȚI PASĂ DE CEI DIN JURUL TĂU

„Luati seama dar fratilor, ca niciunul dintre voi sa n-aiba o inima rea si necredincioasa , care sa va desparta de Dumnezeul cel viu”. [Evrei 3:12]

În anul 1985 a fost organizata o mare manifestatie în New Orleans. Acest oras este cunoscut pentru manifestatiile somtuoase. Aceasta sarbatoare a fost însa , una iesita din comun. Era sponsorizata de primarie, cu ocazia sarbatoririi faptului ca în acea vara nimeni nu se înecase în „Strandul Municipal”!

Au fost prezente mai mult de 200 de persoane, dintre care aproape 100 erau oameni de ordine si salvatori ai celor aflati în pericol de înec. La aceasta sarbatoare toti au avut un timp minunat.

Cand aceasta festivitate s-a încheiat si patru dintre salvatori au ramas sa curete apa, au gasit pe fundul bazinului într-un colt un om înecat , avand hainele pe el. Acesta a fost identificat a fi Jerome Moody , un tanar de 31 de ani.

Salvatorii au încercat sa-i faca respiratie artificiala, dar totul a fost în zadar. Murise înecat în mijlocul manifestatiei în care se sarbatorea ca nu a fost nici un înec în acea vara, fara ca cineva sa-l observe si sa-i dea ajutorul de care avea nevoie.

Cand am citit despre acest caz m-am întrebat : si în trupul lui Hristos, chiar în mijlocul bisericii în locul unde sunt atat de multi supraveghetori spirituali cum ar fi: învatatori de scoala duminicala, slujitori ai Bisericii, membri ai corului, pastori si misionari; este posibil ca cineva sa se înece, si sa moara din punct de vedere spiritual!

Cineva care sa fie atat de mult ranit în adancul inimii, încat sa se afunde în prapastia departarii de Dumnezeu, si fata de ceilalti membri. Ia-ti timp sa arati ca-ti pasa de acestia !


Anonim