februarie 14, 2012

GANDESTE-TE SI LA CEL DE LANGA TINE

„Ma rog ca Dumnezeul Domnului nostru Isus Hristos, Tatal slavei, sa va dea un duh de întelepciune si de descoperire , în cunoasterea Lui, si sa va lumineze ochii inimii ca sa pricepeti care este nadejdea chemarii Lui , care este bogatia slavei mostenirii Lui în sfinti „..[Efeseni 1:17-18]



Doua fetite Lucy si Linus, au ajuns în conversatie sa-si povesteasca cele mai adanci secrete. Într-o zi Linus a întrebat-o pe Lucy: „Care este cea mai mare dorinta a inimii tale ? Aceasta a raspuns : „ As dori o rochie noua, o noua bicicleta, o pereche de pantofi noi, un plover si o suta de dolari”! Dar care-i dorinta ta ? a fost urmatoarea întrebare adresata de data aceasta lui Linus!

Eu, a raspuns ea, eu… doresc viata lunga pentru toti prietenii mei, doresc sa fie pace în lume, iar oamenii de stiinta sa faca mari descoperiri în domeniul medical, pentru ca oamenii sa poata fi tamaduiti de boli!

Fetita dintai gandea numai pentru sine. Cand egocentrismul nostru materialist ne stapaneste, nu mai este loc pentru altcineva în gandirea si viziunea noastra. Cea de-a doua fetita gandea pentru altii; si dorea binele acestora! Ea exprima gandirea si viata Domnului Isus, care n-a trait pentru Sine ci pentru altii.

Si noi suntem asteptati sa fim ca Domnul Isus, lucrand pentru altii, ajutandu-i sa cunoasca dragostea lui Dumnezeu.


Anonim