martie 15, 2012

NIMIC NU E INTAMPLATOR!

“Duceti-va în toata lumea, si propovaduiti Evanghelia, la orice faptura.” [Marcu 16:15]



Multi dintre noi am avut în viata, experienta unor furtuni napraznice: dificultati, încercari, suferinte sau pierderi. De multe ori am fost ca acel fermier care a avut o singura oaie, care a dat nastere la doi mieluti. Cand unul dintre ei a murit , fermierul a afirmat : „ mai degraba cu un singur miel gras, decat cu doi slabi”! Dar nu mult dupa aceea si celalat miel a murit. Atunci fermierul a afirmat : „Pai; toate lucrurile sunt spre bine; sarmana oaie n-are sa mai fie necajita de ei! N-are sa mai fie muncita atunci cand acestia aveau sa suga!

O saptamîna mai tarziu a murit si oaia! Fermierul a ramas tot filozof, spunand: „Toate-s spre bine; cat de ocupat as fi fost daca ar fi trait si oaia si mieii!”

Modul în care lucreaza Dumnezeu nu trebuie sa ne faca indiferenti! Trebuie sa învatam din ceea ce ni se întampla si apoi sa ne încredem în felul în care Dumnezeu, ne va purta de grija. Dumnezeu este în control, de aceea trebuie sa împlinim poruncile Lui, asteptand ajutorul care va veni la vremea potrivita!



Anonim