noiembrie 27, 2012

CATA CREDINTA AI?


“Sa ne apropiem cu o inima curata, cu credinta deplina, cu inimile stropite si curatite de un cuget rau, si cu trupul spalat cu o apa curata. Sa tinem fara sovaire la marturisirea nadejdii noastre, caci credincios este cel ce a facut fagaduinta.” [Evrei 10:22-23]

 

O echipa de constructori sapa un sant pentru a racorda o noua cladire la canalul de scurgere. În timp ce executau lucrarile de excavatie, au descoperit un cablu electric ce traversa acel canal împiedicandu-i sa monteze conductele. În acele momente excavatiile au fost oprite si a fost chemat un electrician. Dupa ce electricianul a inspectat cablul, i-a asigurat pe muncitori ca acesta este mort; fara energie electrica. „Sunteti sigur ca acest cablu nu este cuplat la nici o sursa de electricitate? au întrebat muncitorii. Sunt absolut sigur; a raspuns electricianul! Continuati sapaturile si daca veti rupe acest cablu, cu siguranta nu se va întampla nimic.” Observand fermitea electricianului, muncitorii i-au zis: “daca sunteti asa de sigur ca acest cablu este mort; n-ati vrea sa-l taiati si apoi sa-l scoateti din sant, înainte ca noi sa continuam sapaturile? Electricianul a ezitat pentru o vreme, apoi a raspuns: “Nu mai sunt asa de sigur!”

În viata spirituala nu trebuie sa sovaim ca acel electrician, ci trebuie sa avem o deplina siguranta în orice vreme. Dobandim aceasta siguranta deoarece Cel ce ne iubeste si ne-a pus în legatura cu Tatal este Domnul Isus, care a coborat în santul mortii unde l-a înfrant pe Satan.