iulie 31, 2013

TU I-AI MULTUMIT LUI DUMNEZEU ASTAZI PENTRU INCA O ZI DIN VIATA TA?


„Pacea lui Hristos, la care ati fost chemati, ca sa alcatuiti un singur trup, sa stapâneasca în inimile voastre, si fiti recunoscatori!” [Coloseni 3:15]

 

     Într-o zi, în timp ce servea masa, un om s-a înnecat cu un os. Cei din familia lui au chemat ambulanta, care l-a dus repede la spital, unde un medic i-a scos osul buclucas. Imediat ce si-a revenit, pacientul a întrebat: „si acum cât trebuie sa platesc?” Fara sa-i dea o suma exacta, doctorul i-a spus: „fii gata sa platesti atât cât ai fi fost dispus sa dai, daca osul ti-ar mai fi înca în gât!” Acest raspuns ne arata ca uitam foarte repede si nu suntem  recunoscatori asa cum ar trebui, pentru tot ceea ce ni se întâmpla. Unii dintre noi atunci când ne-am plecat pe genunchi azi dimineata, am cerut de la Dumnezeu o multime de lucruri. Unele dintre acestea ne-au si fost  oferite, iar celelate sunt pe cale a se împlini.

     Ce fel de oameni suntem, daca nu vom îngenunchia înca odata chiar în aceste momente, pentru a ne exprima multumirea si recunostinta în acelasi fel cum am stiut sa cerem?