august 28, 2014

CATASTROFA AERIANA

“Daca ar fi fost intelepti, ar intelege, si s-ar gandi la ce li se va intampla.” [Deuteronom 32:29]

        Una dintre cele mai mari tragedii din istoria zborurilor s-a petrecut la 27 martie 1977 cand, la ciocnirea a doua avioane, au murit peste 593 de oameni. Numai 60 de pasageri au supravietuit. Intr-unul din avioane s-a aflat si un barbat credincios. El a povestit mai tarziu despre acele clipe dramatice: “Eram inconjurat de oameni care au devenit faclii vii, tipand de durere si groaza. Dar ceea ce m-a miscat mai mult a fost faptul ca acesti oameni Il blestemau si Il injurau pe Dumnezeu din cauza nenorocirii care dadu-se peste ei.”

        Acest supravietuitor a adaugat inca ceva, care m-a intristat foarte mult si m-a pus pe ganduri: “Oamenii raman pana la ultima  suflare asa cum sunt. Daca nu se lasa schimbati inainte de moarte prin puterea lui Christos, atunci nu o vor face nici in ultima clipa a vietii lor.”

        Acum dorim sa intrebam pe toti cititorii: daca va va lovi maine o nenorocire, veti fi pregatiti sa-L intalniti pe Dumnezeu? Dumnezeu va iubeste! Dumnezeu nu gaseste nici o placere in moartea  pacatosului, ci vrea ca acesta sa se intoarca din calea lui sis a traiasca. “Pe viata Mea, zice Domnul, Dumnezeu, ca nu doresc moartea pacatosului, ci sa se intoarca de la calea lui si sa traiasca.”