octombrie 02, 2014

DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU ARATA LA GOLGOTA

“Dragostea lui Dumnezeu fata de noi s-a aratat prin faptul ca Dumnezeu a trimis in lume pe singurul Sau Fiu...” [1 Ioan 4:9]

        Dragostea lui Dumnezeu isi are originea in inima Sa, si patria ei este acolo unde locuieste Dumnezeu. Dar dragostea, care umple cerul, s-a aratat. Cand si unde? In urma cu aproximativ 2000 de ani la crucea de la Golgota.

        Acolo Dumnezeu L-a dat pe Fiul Sau la moarte. Pentru cine? Pentru noi, care eram pacatosi, dar care prin credinta in acest Mantuitor am primit viata vesnica. Atunci El a dat cea mai mare dovada, ca te iubeste si ma iubeste.

        Si care este masura dragostei Sale pentru rascumparatii Sai? Este darul Fiului Sau. Dumnezeu a dat ce a avut mai scump si mai drag, pe Fiul dragostei Sale, pentru a ne arata dragostea Sa. Da, asa de mare este masura dragostei divine. Ea nu poate fi epuizata niciodata de nevoile noastre. Ce pace si ce liniste da aceasta inimilor noastre!

        Sa nu uitam niciodata: Cat de mult m-a iubit Dumnezeu, se arata in darul Fiului Sau. Inima mea se odihneste in aceasta dragoste, care s-a descoperit la cruce, ea ramane aceeasi, ieri, astazi si in veci. Ea s-a aratat la cruce si este eterna.

        Acum putem sa traim zilnic in aceasta dragoste. Ce minunat!