septembrie 30, 2014

IZVORUL VIETII VESNICE

“Dar oricui va bea din apa, pe care i-o voi da Eu, in veac nu-i va fi sete...” [Ioan 4:14]

        Prin sangele crucii Lui, Domnul Isus a daruit oricarui suflet insetat care L-a acceptat ca Mantuitor mantuirea. Christos este Izvorul vietii vesnice si de aceea, apa pe care o da El va tasni in viata vesnica.

        Oricine inseteaza dupa viata vesnica trebuie sa-L accepte pe Mantuitorul. Este un adevar de necontestat, ca nimeni si nimic nu pot satisface setea sufleteasca, ci numai Isus poate face aceasta.

        Faptul ca cineva asista ca un ascultator uituc la vestirea Evangheliei, se roaga sau citeste cateodata Biblia, nu este de ajuns, ci trebuie sa-L primeasca pe Christos, prin credinta, ca Mantuitor. Primindu-L pe El, vom avea totul pe deplin.

        Chemarea Domnului Isus este insotita de cea mai mare promisiune: viata vesnica. In Biblie gasim multe promisiuni si ele vor avea valoare pentru noi numai in masura in care Il acceptam pe Isus Christos ca Mantuitor. Toate promisiunile lui Dumnezeu sunt “DA”, deci si promisiunea vietii vesnice este un “DA” sigur pentru noi toti cei care Il primim. Astfel de oameni devin impreuna cu Mantuitorul izvoare de ajutor pentru altii. Vrei sa fi sit u un astfel de izvor?