septembrie 26, 2014

MOARTEA

“Omul! Zilele sunt ca iarba, si infloresc ca floarea de pe camp. Cand trece un vant peste ea, nu mai este.” [Psalm 103:15-16]

        Te-ai gandit vreodata ca spre moarte duc mii de usi si ca una din acestea se va deschide deodata undeva, candva, cumva pentru tine? Ce cauza a decesului va fi trecuta candva pe certificatul tau de deces? Unul moare de o moarte naturala, altul de o moarte violenta, altul intr-un accident auto, iar un altul ca urmare a unui infarct. Ieri am auzit ca un dentist a murit. Avea doar 46 de ani si se operase de o mica tumoare. Avea deja programati pacienti pentru saptamana urmatoare; dar nu s-a mai trezit din narcoza.

        Cu multi ani in urma, un domn in varsta a cazut asa de grav din pat, incat dupa cateva zile a murit din cauza ranilor interioare.

        Astfel de exemple cunoastem cu totii. Nu este nevoie sa apara intotdeauna o boala grava, care cauzeaza moartea; nu, ea sta in spatele scaunului tau, fara ca tu sa observi. De aceea lasa-te avertizat: “Pune-ti in randuiala casa, caci vei muri” (Isaia 38:1).

        Reglementeaza problema pacatelor tale cu Dumnezeu cat mai este timp! Dumnezeu te asteapta! Impaca-te cu El. Exista o singura cale si o singura usa care conduc in cer. Isus Christos! Accepta-L chiar astazi prin credinta!