iunie 24, 2015

Meditatii

„Intelepciunea este mai de pret decat armele de razboi." [Eclesiastul 9:18]

Ori de cate ori un om isi ingaduie sa fie nelinistit, sa aiba temeri sau sa se planga de ceva, trebuie sa-si socoteasca atitudinea fie ca o negare a intelepciunii lui Dumnezeu, fie ca o marturisire a faptului ca el este necunoscator fata de voia lui Dumnezeu.

Nicio experienta de viata nu este lipsita de multe culori. Lacrimile pot prinde lumina soarelui chiar si atunci cand se combina cu diferitele culori cenusii ale unei zile ploioase.

Meditatia la Dumnezeu si cercetarea promisiunilor Sale reprezinta elemente cheie care te ajuta sa traiesti o viata de siguranta si sa fii atasat de adevar.

Tu poate nu intelegi pentru ce vrea Dumnezeu sa treci printr-o perioada dificila. Poate sa fie greu sa vezi biruinta in intuneric, dar Dumnezeu stie potentialul vietii tale, pe care il sustine, si El Se angajeaza sa duca la bun sfarsit ceea ce a inceput. Chiar daca te simti despartit de Dumnezeu printr-un zid, El vrea ca tu sa stii ca este preocupat de tine si nu te va lasa. Nu irosi durerile care vin pe calea ta!