martie 24, 2009

Al O VIZIUNE? (3)

"Caci este o proorocie, a carei vreme este hotarata, se apropie de implinire, si nu va minti; daca zaboveste, asteapt-o, caci va veni si se va implini negresit" (Habacuc 2:3)
___Cand Dumnezeu iti da o viziune, El iti da si resursele necesare pentru a o duce la indeplinire! Deseori El va folosi ceea ce deja ai chiar daca nu o stii sau crezi ca nu este pe masura provocarii. Dar Isus a spus: "Cate paini aveti? Duceti-va de vedeti" (Marcu 6:38). Dumnezeu iti va deschide ochii spirituali ca sa vezi ceea ce ai deja sau ceea ce ai la indemana. Si cand il vei recunoaste, da-I-l lui, iar El il va binecuvanta si va fi mai mult decat suficient. Cheia pentru succesul tau se gaseste in cuvintele "du-te si vezi".
___Nu mai taragana lucrurile, nu mai cauta scuze, nu te mai autocompatimi, nu te descuraja si nu te mai lasa intimidat de cei care spun ca nu ai ceea ce iti trebuie. Asculta-L pe Dumnezeu! El ti-a oferit tot ce ai nevoie pentru a ajunge acolo unde trebuie. Pavel scrie: "Iar a Celui ce, prin puterea care lucreaza in noi, poate sa faca nespus mai mult decat cerem sau gandim noi" (Efeseni 3:20). Sa observam cuvintele "nespus mai mult" si "puterea care lucreaza in noi". Uita-te in oglinda si spune: "Sunt plin de resurse. Dumnezeu mi-a dat tot ce am nevoie pentru a-mi duce la indeplinire planul pentru viata mea". Aceasta nu inseamna tevatura, mandrie sau preocupare excesiva. Este credinta care vorbeste, este credinta conectata la Dumnezeu, credinta care apeleaza la resursele necesare pentru a face ceea ce te-a chemat Dumnezeu sa faci!