august 12, 2010

MULTUMESTE SI PENTRU PUTIN

“Stiu sa traiesc smerit si stiu sa traiesc in belsug. In totul si pretutindeni m-am deprins sa fiu satul si flamand, sa fiu in belsug si sa fiu in lipsa. Pot totul in Cristos care ma intareste.” [Filipeni 4:12–13]

Criza, criza, criza... La fiecare jurnal ni se vorbeste despre criza, toata media urla despre criza. Ni se reduce veniturile, unii ne pierdem slujbele si ne ingrozim de atata criza. Ne asteptam in orice moment ca totul sa se prabuseasca. Dumnezeu nu ne promite ca vom fi scutiti de crize. N-au fost sfintii parinti ai bisericii, n-au fost bunicii si parintii nostril care au prins unul sau doua razboaie, nu suntem scutiti nici noi, nici copiii nostri. Dar cum trecem prin criza?
Acum invat sa traiesc “smerit”. Constat la fel ca Pavel ca se poate. Dar stiu sigur ca se poate doar pentru ca Cristos ma intareste. Daca esti afectat de criza, iti doresc sa inveti sa traiesti smerit si sa-l vezi pe Cristos intarindu-te si ducandu-te mai departe peste criza. E atotputernic. Te poate invata si intari si pe tine. Nu-ti pierde increderea in El!







Daniela