ianuarie 14, 2011

DUMNEZEU NE FACE O DECLARAŢIA DE DRAGOSTE !

"Pot sa se mute muntii, pot sa se clatine dealurile, dar dragostea Mea nu se va muta de la tine, si legamantul Meu de pace nu se va clatina, zice Domnul, care are mila de tine." [Isaia 54:10]

Cred că în unele momente ale vietii toti avem nevoie de confirmarea că Dumnezeu ne mai iubeste, că planurile Lui pentru noi nu s-au schimbat definitiv chiar dacă am dat-o în bară urât de tot….. atât de urât încât nouă ne este greu să ne mai iertăm. Când citesc acest verset văd un Dumnezeu îndrăgostit de omul pe care l-a creat. De ce poate avea mai multă nevoie un suflet chinuit de vina păcatului înfăptuit decât de pace…. Multă pace… si dragoste… si de siguranta că cele două nu ii vor fi luate… si toate astea pentru că Domnul are milă de noi.
Te încurajez azi să îl lasi pe Cel care a murit deja pentru vina păcatului tău, să te vindece si să te ierte si să te ajute să te ierti si tu!
E minunat să simti cum poate El să modeleze din nou, acel vas de lut care nu a izbutit si să-l transforme în ceva la care noi nici nu am mai avut curajul să visăm că poate deveni. El poate da o frumusete si valoare deosebită oricărui suflet. Nu te lăsa limitat de neputintele tale, de faptul că ai devenit constient si mai mult de slăbiciunile tale. Lasă-L pe EL să le folosească în avantajul tău!





Cosmina, Marghita