februarie 18, 2011

EȘTI O COMOARĂ ÎN MÂNA DOMNULUI?

“Împărăţia cerurilor se mai aseamănă cu un negustor care caută mărgăritare frumoase. Şi, când găseşte un mărgăritar de mare preţ, se duce de vinde tot ce are, şi-l cumpără.” [Matei 13:46]

Te simti tu un margaritar in mana Domnului? Simti ca te-a descoperit Dumnezeu? Simti ca Domnul Isus este pe urmele tale? Te simti important in ochii Lui?
Sunt doar cateva dintre intrebarile care si le pun multi. Ce doresc eu sa spun astazi, este ca Dumnezeu te-a descoperit prin Fiul Sau. Dumnezeu, intr-adevar se bucura de tine, a renuntat la tot ce avea mai scump, incat L-a trimis pe Iubitul Sau Fiu, pe urmele tale pentru a te scoate din mazga lumeasca, pentru a te sterge de praful lumii, pentru a te curata si a te face asemenea unui diamant. Dumnezeu stie ce valoare avem, ce insemnatate avem. Lumea nu o stie, poate nu da doi bani pe noi, dar Tatal Ceresc cunoaste ce a pus in noi. Vedem noi oare acest lucru?
Si noi suntem asemenea unui diamant, asa ne vede El. Diamantul are foarte multe laturi, foarte multe taieturi. Oricum l-ai intoarce, i se vad toate laturile, toate unghiurile, deoarece este foarte transparent. Cu totii stim ca diamantul este foarte valoros, fara sa trebuiasca sa-i vedem, dar adevarata lui valoare i se vede dupa ce a fost slefuit si pregatit sa devina astfel.
Bucura-te ca Domnul te-a gasit, ca esti in mana Lui, ca esti in pregatire. Este o mare onoare sa fii iubit, sa fii bagat in seama chiar de Cel Prea Inalt. El si-a coborat privirea pe pamant ca sa te caute si… te-a gasit. Da-i slava! Da-i glorie! Nu fugi din mana Lui, nu-ti fie teama de ce are Dumnezeu sa faca cu si prin tine. Esti in prelucrare, nu te intrista.
Nu asculta soapta vrajmasului, care-ti spune ca nu esti bun de nimic, ca esti vai de tine. El este Tatal minciunilor, sa nu uiti acest lucru. Nimic adevarat nu este in el. Dumnezeu ti-a dat un ghid pe acest pamant, si anume Scriptura. Foloseste-o. Acolo este mentionata dragostea reala a lui Dumnezeu prin fapte, nu doar vorbe. Strange Cuvantul Lui in inima ta si foloseste-l ca arma impotriva dusmanului lui Dumnezeu, care este si al tau: Satana.

Matei 10:40: “Cine vă primeşte pe voi, Mă primeşte pe Mine; şi cine Mă primeşte pe Mine, primeşte pe Cel ce M-a trimis pe Mine.”

Felicia P.-Timisoara