iulie 13, 2011

LA CE TE INDEAMNA BUNATATEA LUI DUMNEZEU?

"Dispretuiesti tu bogatiile bunatatii, ingaduintei, si indelungii Lui rabdari? Nu vezi tu ca bunatatea Lui Dumnezeu te indeamna la pocainta? Dar, cu impietrirea inimii tale , care nu vrea sa se pocaiasca, iti aduni o comoara de manie pentru ziua maniei si a aratarii dreptei judecati a Lui Dumnezeu, care va rasplati fiecarui dupa faptele lui. Si anume, va da viata vesnica celor ce, prin staruinta in bine, cauta slava, cinstea si nemurirea, si va da manie si urgie celor ce din duh de galceava, se impotrivesc adevarului si asculta de nelegiuire. " [Romani 2:4-8]

Haideti sa privim la bunatatea Lui Dumnezeu si sa ne indragostim de El, ca este vrednic !
Iata ca El este VIATA , prin El avem miscarea , fiinta , nu numai noi, ci tot ce misca in Univers si pe Pamant. Lui ii pasa in fiecare secunda de nevoile tuturor si da ploaie si soare, si peste buni si peste rai, ca un Tata iubitor.
Uneori ne vine sa strigam vazand nelegiuirea din jurul nostru : "Doamne, dar pana cand mai rabzi ? " si ne vin in minte cuvintele Domnului Hristos : "Eu nu doresc moartea pacatosului" (vezi Ezechiel 18:23,33:11, Luca 9:56)
Domnul doreste salvarea pacatosului, investeste in pacatos , timp, dragoste, binecuvantari ceresti si materiale, daruri deosebite, doar, doar...se lasa salvat.
Daca nu lasam sa creasca in noi lumina si dragostea, cu siguranta creste intunericul : "comoara de manie". Fie ca bunatatea Domnului sa ne indemne pe toti la pocainta ! Prin Puterea si Duhul Lui cel Sfant vom reusi sa ducem o viata fara pacat plina de lumina, de pace , de bucurie adevarata care vine de Sus de la Tatal luminilor.
Si fie ca toti sa fim mantuiti in Numele Lui Isus Hristos!

D S

_______________________________________________________________________