iulie 15, 2011

LUCRAREA PUTERII LUI

"...taina tinuta ascunsa din vesnicii si in toate veacurile, dar descoperita acum sfintilor Lui, carora Dumnezeu a voit sa le faca cunoscut care este bogatia slavei tainei acesteia intre neamuri, si anume : "Hristos in voi, nadejdea slavei.” Pe El il propovaduim noi, si sfatuim pe orice om , si invatam pe orice om, in toata intelepciunea, ca sa infatisam pe orice om, desavarsit in Hristos Isus. Iata la ce lucrez eu, si ma lupt dupa lucrarea puterii Lui, care lucreaza cu tarie in mine. " [Coloseni 1:27-29]
 Hristos in voi, nadejdea slavei ! Ce minunatie ! Ce speranta a Tatalui si a intregului Univers !
Uneori mi-i imaginez pe ingeri si pe neprihanitii altor lumi, mijlocind pentru noi, ca sa putem creste in asemanarea cu Hristos Domnul nostru , Chipul Lui sa fie reprodus in noi !
Ce taina ! Ce nadejde ! Faca Domul sa credem in Puterea tainei Lui si sa ne prindem tare de fagaduintele Lui, si sa le cerem cu staruinta pana le primim !
"Caci , daca este cineva in Hristos, este o faptura noua; cele vechi s-au dus : iata ca toate lucrurile s-au facut noi. " (2 Corinteni 5:17)
Doamne, dorim si noi sa fim nascuti din nou, sa fim o faptura noua si cele vechi sa nu mai aiba putere asupra noastra; pacatul, pofta, faptele firii, le vrem departe de noi, straine de noi ! Imbraca-ne Doamne cu taria puterii Tale ca sa nu pierim si sa fii laudat pentru tot ce faci !

D S

_______________________________________________________________________