ianuarie 26, 2012

INTREBARE IMPORTANTA

“*Dar voi*, le-a zis El, *cine ziceti ca sunt?*” [Matei 16:15]



        Intrebarea din versetul de astazi, pe care Mantuitorul a pus-o ucenicilor Sai, ne este pusa si noua. Este intrebarea suprema. De raspunsul pe care il dam la aceasta intrebare atarna fericirea noastra. Cine crezi ca este Isus Christos? Un om ca toti oamenii, un filozof, unul din profeti? Daca numai atat crezi despre Isus, sa stii ca n-ai niciun folos pentru sufletul tau. Daca El nu este inca Mantuitorul tau, care te-a curatat de pacate si care acum este Adapostul, Ocrotitorul, Lumina ta, esti inca in intuneric, fara lumina si fara mantuire.

        Planta rasarita in intunericul pivnitei nu beneficiaza deloc de soarele de afara, astfel ca ii vor lipsi caldura si viata pe care le da el. De aceea este atat de palida, ofilita si lipsita de verdeata pajistilor de afara.

        Daca vrei sa te bucuri de lumina Mantuitorului, Cel care este Soarele dreptatii, iesi din “temnita” intunecoasa a pacatului si a necredintei in care traiesti. Abia atunci Il vei cunoaste pe Isus in toata maretia si puterea Lui. Atunci vei sti ce inseamna sa fii mantuit de El. Atunci, la intrebarea: “Cine ziceti ca sunt?”, vei raspunde: “Isus este Domnul si Mantuitorul vietii mele”.



Anonim 

AMR: 0 MEDITATII