ianuarie 12, 2012

UN DRUM LUNG FARA DUMNEZEU

“Sa se lase cel rau de calea lui.. sa se intoarca la Domnul care va avea mila de el..” [Isaia 55:7]



Este posibil sa traiesti fara Dumnezeu si chiar sa duci o viata foarte cinstita. Dar orice ar afirma un astfel de om, el nu va fi niciodata intr-adevar fericit.

Este posibil sa mori fara Dumnezeu, poate chiar o moarte fara dureri. Asaf, psalmistul, ii invidia pe cei mandri si nesocotiti, pentru ca ei nu aveau parte de suferinte cand mureau. Dar cand a privit lucrurile din punctul de vedere a lui Dumnezeu, a trebuit sa corecteze aceasta sentinta luata in pripa: “Iata ca cei ce se departeaza de Tine, pier.”

Este posibil sa invii candva, fara sa apartii lui Christos. Cine a murit ca crestin salvat de Mantuitorul, va invia pentru viata vesnica. Dar cine a murit in pacatele sale, va invia mai tarziu pentru a da socoteala de viata sa in fata marelui Judecator.

Este posibil sa pasesti cu pacatele tale in fata lui Dumnezeu, dar atunci Judecatorul cel Sfant va da o sentinta dreapta, condamnandu-te.

Deci, este posibil sa mergi o cale lunga fara Dumnezeu: sa traiesti, sa mori, sa invii si sa apari inaintea scaunului de judecata a lui Dumnezeu. O cale lunga care duce departe de Dumnezeu! Alege totusi calea cea buna!