mai 08, 2012

DARUIESTE SI FII FERICIT

“Caci noi cei vii, todeauna suntem dati la moarte din pricina lui Isus, pentru ca si viata lui Isus sa se arate în trupul nostru muritor”. [2 Corinteni 4:11]



Un om care urma sa plece într-o calatorie, a chemat pe trei dintre slujitorii lui si le-a încredintat fiecaruia cate o suma de bani.

Celui dintai i-a dat 5 sacose cu galbeni. Celuilalt i-a dat 2 sacose cu galbeni, iar celui de-al treilea i-a dat numai o sacosa cu galbeni! Cred ca stiti continuarea povestirii asa cum este prezentata în Scriptura: Slujitorul ce-a primit 5 sacose cu galbeni, a folosit banii; i-a investit si a realizat profit. Cand a venit stapanul, castigase deja alte 5 sacose cu galbeni. Si slujitorul ce-a primit doua sacose a mai castigat alte doua! Dar slijitorul ce primise numai o sacosa; a ascuns-o în pamant! Cand s-a întors stapanul, nu castigase nimic în plus; avea numai banii pe care îi primise!

Vazandu-l stapanul s-a maniat. De ce? Pentru ca acel slujitor a pastrat numai pentu el ceea ce primise! Binecuvantarile nu ne sunt oferite pentru a le îngropa, ci pentru a le imparti (investi).



Anonim