mai 24, 2012

LASA-TE ATINS DE DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU


“…nelegiuirile voastre, pun un zid de despartire între voi si Dumnezeul vostru; pacatele voastre va ascund Fata Lui si-L împiedica sa va asculte!”



În anul 1974, Joe Gordon un mare jucator de baseball juca pentru echipa din Cleveland. În acelasi an, un sportiv tanar de culoare numit Larry Doby, a venit sa joace pentru aceeasi echipa. Dobby a fost primul jucator de culoare, care a ajuns sa joace într-o echipa de Liga Americana.

La primul meci, Dobby era timorat si foarte emotionat. La fiecare lovitura, gresea tinta. Cand a terminat loviturile a iesit de pe teren cu capul plecat, a trecut pe langa toti ceilalti jucatori si s-a asezat pe capatul bancii, într-un colt cu capul în palme.

Joe Gordon, l-a urmat în executarea loviturilor. El era cunoscut avand o lovitura puternica si foarte precisa. În acea zi însa si el a gresit tinta. La terminarea loviturilor s-a întors printre colegi, dezamagit, trecand pe langa toti ceilalti si asezandu-se pe aceeasi banca alaturi de Doby, punandu-si la fel, capul în palme.

Nimeni nu l-a întrebat pe Joe Gordon,  daca a trimis mingea afara în mod voit. Dar din acel moment, cat au mai jucat împreuna, de fiecare data cand Larry Doby iesea de pe teren, lua manusa lui Joe Gordon si o saruta. Învatand din esecul începutului si din faptul ca în acele momente cineva i-a fost alaturi, Doby a devenit unul dintre cei mai buni tintasi din Liga Profesionista Americana.

Nu stiu nimic despre starea spirituala a lui Joe Gordon, dar îmi place sa cred ca el a facut aceasta jertfa, fiind alaturi de cel ce a esuat la primul meci, pentru ca si el a fost atins de dragostea Domnului Isus în timpul caderilor sale.

Vrei sa-L lasi pe Isus sa-ti atinga si inima ta; ca astfel legatura Duhului sa-i cuprinda si pe altii prin sacrificiul tau?





Anonim