august 14, 2012

CASNICIA CURATA


“Casatoria sa fie tinuta în toata cinstea, si patul sa fie nespurcat, caci Dumnezeu va judeca pe curvari si pe preacurvari” [Evrei 13:4]



O gingasa voce feminina a rasunat la telefonul unei companii de asigurari întreband: “Aceasta companie face asigurari?” Da! a raspuns secretara; cu ce va pot ajuta?”

Doamna care a sunat a continuat: „as dori sa vorbesc cu cineva pentru a-mi asigura fidelitatea sotului meu!” Nu facem acest tip de asigurare a continuat secretara; si nici o alta companie de asigurari nu va poate ajuta pentru acest tip de asigurare! Exista însa cineva care poate sa ne asigure de fidelitatea partenerului atunci cand El are în stapanire inimile celor doi soti. Acesta este Hristos! Fideliteatea este întarita, atunci cand ambii parteneri sunt predati unul altuia, avand convingerea ca familia si casatoria este pentru todeauna.

Este oare casnicie în cer? Nu; dar poate fi cerul în casnicie, atunci cand exista dragoste, respect si predare totala a celor doi soti în curatie si adevar, pana la capatul vietii!