august 20, 2012

DESCOPERA BUCURIA SLUJIRII


“Pentru ca nici Fiul Omului n-a venit sa I se slujeasca, ci El sa slujeasca si sa-Si dea viata ca rascumparare pentru multi.” [Matei 20 :28]



Este interesant de observat stima pe care presa nationala din SUA, i-o acorda fostului presedinte Jimmy Carter. În timp ce el era în functie, multi jurnalisti au crezut ca nu este un presedinte foarte bun. Dar acum majoritatea jurnalistilor apreciaza ca Jimmy Carter, este cel mai bun exemplu presedinte, pe care l-a avut America! De ce? El si-a dedicat viata pentru slujire! Poare cineva sa nu fie înca convins de aceasta? Stim ca slujirea este modul lui de viata, chiar daca uneori uitam sa apreciem ceea ce el face.

Eu doresc ca fiecare dintre noi sa descopere bucuria slujirii, înainte de a fi prea tarziu. Avem multe probleme în societatea noastra, care nu pot fi rezolvate, pana cand cei mai multi nu sunt gata sa daruie, fara a urmari vre-un profit. Aceasta este prima lectie pe care trebuie s-o aplicam, asa cum ne-a învatat Domnul Isus: „Este mai ferice sa dai, decat sa primesti!” Iar a doua lectie este asemenea celei dintai!