august 07, 2012

ZIUA DE MAINE NU-I A TA!

“Stim ca Filul lui Dumnezeu a venit, si ne-a dat priceperea sa cunoastem pe Cel ce este Adevarat. Si noi suntem în Cel ce este Adevarat adica în Isus Hristos, Filu Lui. El ese Dumnezeul Adevarat si viata vesnica.„ [I Ioan 5:20]



În timpul invaziei din Normandia, din anul 1944, soferii geepurilor militare au fost ajutati sa conduca pe timp de noapte de licuricii care traiau pe marginea drumurilor. Micile lumini emise de aceste creaturi care au fost înzestrate astfel de Dumnezeu ca sa atraga prada, aratau soferilor unde este marginea drumului. Aceste micute lumini au ajutat ca invazia sa aiba succes. Ce credeti? A fost norocul? S-au a fost mana lui Dumnezeu care lucra pentru a-l învinge pe Hitler?

Un lucru cu care cred ca toti suntem deacord, este că evenimentele vietii sunt impredictibile. Cei care cred ca pot aranja toate lucrurile se autoînseala. Ce crezi ca s-ar alege de afacerea ta daca bursa de valori s-ar prabusi maine dimineata? Nu se poate întampla, vei zice? Amintesteti ce s-a întamplat cu „World Trade Center” din New York pe 11 septembrie! Cine stie ce poate aduce ziua de maine? Viata are surprizele ei, dar Dumnezeu este în control!

“Ziua de maine nu-i a ta, ce faci cu viata ta”.. spune versurile unei cantari! Evenimentele imprevizibile ale vietii pot fi trecute mai usor atunci cand pastram o stransa partasie cu Dumnezeu prin Domnul Isus!