decembrie 12, 2012

FUGI DE PACAT!


“Domnul a raspuns: „Da, vei avea un viitor fericit; da, voi sili pe vrajmas sa te roage la vreme de nenorocire si la vreme de necaz!”  [Ieremia 15:11]

 

Un scafandru a fost absorbit de vartejul de apa creat de o pompa, catre o coloana de aductiune a apei, la o centrala nucleara din Florida. Ofiterul de paza l-a vazut si l-a salvat, ajutandu-l sa se departeze de zona periculoasa.

Dupa acest incident, purtatorul de cuvant al centralei a anuntat ca locul este marcat cu semnale de avertizare si un panou cu inscriptia: „Atentie Pericol de Absorbtie„ este atarnat chiar deasupra gurii acestei coloane. Pentru ca cineva sa fie absorbit trebuie sa înoate foarte aproape de aceasta zona.

Descrierea purtatorului de cuvant al acestei centrale nucleare, poate fi o buna prezentare a modului cum unii oameni sunt atrasi în pacat si apoi absorbiti de valul acestuia. Acestia au ajuns în primejdie pentru ca n-au luat seama la avertizari si s-au apropiat foarte mult de zona unde pacatul este iminent.

Nu mai este cale de întoarcere cand ispita te cuprinde. De aceea nu te apropia de raza ei de actiune; si daca ai ajuns în vartejul ei; mai exista o sansa: Dumnezeu însusi este cel ce intervine!