ianuarie 30, 2013

FII RECUNOASCATOR


“Voi face din tine un neam mare, si te voi binecuvanta; îti voi face un nume mare, si vei fi o binecuvantare.” [Geneza 12:2]

 

Bob Castleberry, din Texas, a castigat la pariurile de la cursele de cai 10 milioane de dolari. Nemaiavand nevoie de salariul de la slujba sa, a hotarat sa se implice în administratia locala. A candidat pentru postul de primar, si la castigat. El a marturisit: „acum avand independenta financiara, pot avea sansa sa fac ceva pentru cei din localitatea mea. Slujindu-i pe altii fara a primi nici un fel de retributie, el dorea sa-I multumesca lui Dumnezeu pentru binecuvantarea pe care tocmai o primisera.

Toti trebuie sa gasim o cale prin care sa spunem „multumesc „! Poate unii dintre voi mi-ar spune: „Opreste-te putin”! Daca as castiga numai un milion de dolari la pariuri, mi-as permite sa-mi investesc viata în ceva care sa merite! Nu trebuie sa uiti ca deja esti printre castigatori: daca esti în viata, ai sanatate fizica si spirituala, daca traiesti într-o tara libera si ai pe cineva care te iubeste si ai mangaierea Domnului Isus: ai castigat! si esti cel mai bogat!

Daca vrei cu adevarat sa fii recunoscator cuiva pentru ceva, acum este momentul sa-ti exprimi aceasta recunostinta!