ianuarie 22, 2013

RESPONSABILITATEA IMPLINIRII ITI APARTINE


“Domnul întareste pasii omului cand îi place calea lui; daca se întampla sa cada, nu este doborat de tot, caci Domnul îl apuca de mana.” [Psalmul 37:23-24]

Dumnezeu a asteptat ca Iona sa tina o predica pentru oamenii din Ninive, numai ca Iona n-a vrut sa mearga acolo unde Domnul l-a trimis.

Si în viata mea sunt lucruri pe care Dumnezeu asteapta sa le împlinesc, dar deseori gasesc ca este atat de greu sa ascult si sa fac ceea ce El mi-a încredintat. Sunt oameni care spun: „Numai sa aflu ceea ce Dumnezeu vrea sa fac si apoi nu ma va mai opri nimeni!” Acestia cauta continuu sa afle care este voia lui Dumnezeu cu privire la viata lor, dar sfarsesc în dezamagire si nesiguranta pentru ca prin toate stradaniile depuse, n-au ajuns înca la deplina convingere cu privire la ceea ce-ar trebui sa faca ca sa fie pe placul Domnului. Au ajuns sa traiasca aceste experiente nu pentru ca înca n-au lumina cunoasterii voiei lui Dumnezeu, ci pentru ca n-au dispozitia s-o împlineasca.

Sper ca aceasta situatie sa nu fie si cazul tau! Dumnezeu Se descopera celor ce-L cauta si sprijina pe toti cei ce sunt gata sa umble în voia Lui. Chiar acum El are pregatit deja tot ceea ce ai nevoie pentru a face lucrarile pentru care te-a chemat. De aceea responsabilitatea împlinirii îti apartine.