martie 27, 2013

INDREAPTA PASII COPIILOR TAI SPRE DUMNEZEU


„Caci prin credinta din inima se capata neprihanirea, si prin marturisirea cu gura se ajunge la mântuire, dupa cum zice Scriptura: „Oricine crede în El, nu va fi dat de rusine.” [Romani 10:10-11]

 

      La o biserica din Kansas se restaura trotuarul. O mama care purta în brate un copil, a întrebat constructorii daca poate sa aseze copilul ei cu picioarele goale pe cimentul proaspat. Constructorii i-au acceptat cererea si de atunci si pana astazi, toti cei care intra în biserica pot vedea doua urme de copil îndreptate spre intrarea în Biserica. Cand a fost întrebata de ce a facut asta, acea mama a raspuns ca si-a dorit ca fiul ei sa-si înceapa viata facând primii pasi într-o directie buna, iar primele lui urme sa ramana imprimate peste ani!

      Multi parinti îsi doresc ca fii lor sa merga la biserica, dar numai mersul la biserica nu înseamna neaparat si o relatie corecta cu Domnul Isus. Se întâmpla de multe ori ca cineva sa participe la toate serviciile bisericii si chiar sa fie si implicata în slujirile acesteia si totusi sa fie departe de Hristos. De aceea grija parintilor trebuie sa fie pentru a îndrepta pasii copiilor lor mai întai spre întalnirea cu Hristos si apoi spre biserica si oricare alta slujire.       Numai cei ce au o buna relatie cu Hristos, pot merge la biserica cu bucurie si pot gasi aici o împlinire deplina.