martie 18, 2013

URMEAZA-L ACUM.. AICI.. ASTAZI!


“Când a văzut Simon Petru lucrul acesta, s-a aruncat la genunchii lui Isus, si I-a zis: Doamne, pleacă de la mine, căci sunt un om păcătos. Fiindcă îl apucase spaima, pe el si pe toti cei ce erau cu el, din pricina pescuirii, pe care o făcuseră. ” [Luca 5:8-9]

 

La o agentie sportiva s-a prezentat un club care dorea sa achizitionaze un jucator de fotbal. Acel jucator a fost invitat la tratative si dupa ce s-a stabilit suma de transfer, a fost rugat sa semneze contractul. Desi a primit toate asigurarile, jucatorul a ezitat sa semneze. De fiecare data cand era întrebat de ce nu vrea, acesta raspundea: „Aratati-mi banii”! „Aratati-mi banii si sunt gata sa semnez!”

Probabil în acelasi fel a gandit si Petru! A fost gata sa-l urmeze pe Domnul Isus, dar în adancul inimii lui, el a spus: “Doamne, vreau sa vad pestii mai întai!” Domnul Isus i-a aratat pestii si aceasta dovada i-a fost suficienta pentru a lua decizia de al urma pe Domnul, pana la capatul vietii.

Ce vrei sa faca Isus pentru tine? Poate ca de multe ori El deja ti-a aratat ceea ce asteptai si înca nu te-ai decis sa semnezi pentru El. Ia în considerare dovezile primite si hotaraste-te sa-L urmezi chiar acum!