mai 27, 2013

LUNI – UN NOU INCEPUT DE SAPTAMANA CU DUMNEZEU!


„Întariti-va dar mâinile obosite si genunchii slabanogiti; croiti carari drepte cu picioarele voastre, pentru ca cel ce schiopateaza sa nu se abata din cale, ci mai degraba sa fie vindecat.” [Evrei 12:12-13]

 

     Ai fost vreodata asa de obosit, încât sa nu mai ai putere nici pentru ati misca picioarele? Te-ai simtit vreoadata la fel ca acest autor anonim care a scris versurile: ”As vrea sa fiu o stânca asezata; Pe-un deal în fata cerului senin, Sa m-odihnesc nederanjata; Dormind adânc, un somn deplin!”

     Traim într-o lume în care tot mai multi oameni sunt frânti de oboseala si fara vointa de a mai face ceva. Pe de alta parte, oamenii de succes sunt etichetati a fi: ”oameni plini de energie”! Ei reusesc sa relizeze foarte multe lucruri, pentru ca sunt persoane active. Se învârt toata ziua ca un titirez fiind prezenti peste tot. Urmarindu-le activitatea, ti se pare ca sunt „supermani”, având o energie inepuizanta.

      Daca te numeri printre aceia carora luni dimineata le este greu sa coboare din pat, ca sa mearga la scoala, sau la servici, asculta îndemnul apostolului Pavel: „întariti-va dar mâinile obosite si genunchii slabanogiti; croiti carari drepte cu picioarele voastre, pentru ca cel ce schiopateaza sa nu se abata din cale!”