decembrie 16, 2013

CAND CERUL TACE.. TU ASTEAPTA!

“Si Dumnezeu facea minuni nemaipomenite prin mâinile lui Pavel; pâna acolo ca peste cei bolnavi se puneau basmale sau sorturi, cari fusesera atinse de trupul lui, si-i lasau boalele, si ieseau afara din ei duhurile rele.” [Faptele Apostolilor 19:11-12]

     În viata celor credinciosi minunile au un rol cu totul deosebit. Ele ne ajuta sa întelegem ca Dumnezeu este Stapânul, care ne daruieste întotdeauna ceea ce este mai bun. Daca însa ne rugam si cerul tace, trebuie sa întelegem ca în acele momente, Dumnezeu ne pregateste un raspuns mai mare decât putem noi percepe. El întârzie nu pentru ca nu are raspunsul, ci pentru ca petrece timp pentru a ne explica planurile Sale. Dumnezeu îngaduie anumite minuni în viata noastra, pentru ca în urma acestor experiente, atunci când ajungem în dureri si necazuri, sa ramânem statornici în credinta marturisind: „chiar daca înca n-am primit raspunsul asteptat, stiu ca Domnul este cu mine. M-a ascultat si mi-a raspuns în trecut, de aceea am încredere ca va mai vorbi înca o data!”

     Daca te-ai rugat ca echipa ta favorita sa câstige si aceasta a pierdut, sau sa fie o zi cu soare la nunta fiicei tale si în loc de soare a plouat toata ziua, aceste situatii nu dovedesc ca Dumnezeu este fara putere, ci El a îngaduit sa se întâmple toate aceste lucruri, pentru a te ajuta sa cunosti mai bine voia Lui si sa te întaresti în credinta. Daca te-ai rugat cu ardoare pentru un lucru si nu l-ai primit înca, verifica sa vezi daca ceea ce doresti este dupa voia lui Dumnezeu, si daca nu cumva Dumnezeu ti-a pregatit deja ceva mai bun. Alege sa te încrezi în El si vei descoperi ca darurile Lui sunt mai bune.