februarie 11, 2014

EL SE GANDESTE LA MINE

“Eu sunt sarac si lipsit, dar Domnul se gandeste la mine. Tu esti ajutorul si izbavitorul meu.” [Psalmul 40:17]

Ce frumos este sa stii ca alti oameni se gandesc cu drag la tine. Copiii simt in mod deosebit cat de mult se gandesc parintii lor la ei, cand sunt bolnavi sau cand au de dat examene. Atunci parintii le spun: “Ne gandim la tine. Suntem alaturi de tine.” Cat de placut suna aceste cuvinte si din gura partenerului nostru de viata: “Ma gandesc la tine!”

Dar multi au experimentat deja cat de trecatoare sunt toate in viata noastra. Cei pe care i-au iubit, au murit sau au plecat departe, iar in urma a ramas un gol. Au ramas singuri.

Dar exista Cineva care se gandeste tot timpul la noi. Este Dumnezeu, care S-a descoperit in Fiul Sau, Isus Christos. Dumnezeu Fiul a venit pe pamant pentru a salva oamenii pierduti si pentru a da viata tuturor celor ce cred in El. Dar nu numai atat. In dragostea Sa si in puterea Sa divina, El poate sa se gandeasca la fiecare dintre ai Sai. El ii cunoaste pe toti pe nume si le poarta de grija.

Adevarata fericire este de a avea pace cu Dumnezeu, Creatorul nostru, care L-a dat pe singurul Sau Fiu pentru salvarrea noastra. Alege astazi pacea cu Dumnezeu. El va asteapta!!!