februarie 12, 2014

OCHII CARE TE PRIVESC CONTINUU

“Stii cand stau jos si cand ma scol, si de departe imi patrunzi gandul.” [Psalmul 139:2]

Multi oameni, daca privesc fotografia unor ochi, se simt observati – si reactioneaza corespunzator. La un studiu s-a constatat ca cele mai multe persoane care se serveau de la un automat de cafea, nu puneau banii in casa. Dupa ce a fost aplicata deasupra casei o fotografie cu un ochi, aproape  de trei ori mai multi oameni puneau banii in casa.

Si mai evident este rezultatul cand se instaleaza o camera video. Cu toate ca oricine stie ca nu toate fotografierile sunt evaluate, camera provoaca un comportament plin de grija. Dar trebuie sa fii constient ca ochii lui Dumnezeu vad totul. Tu nu vezi nici ochii Sai, nici o camera de luat vederi, dar nimic nu poate sa treaca de ochii Sai. Nici o ascunzatoare intr-un colt, nici macar intunericul total nu te ajuta ca sa ascunzi ceva de El.

Cand pacatuiesti, faci aceasta direct inaintea ochilor deschisi a lui Dumnezeu. Aceasta Il supara. Dar de cele mai multe ori El nu actioneaza imediat. Dar viata ta va fi evaluata la judecata – daca nu-ti vei recunoaste vina si nu vei cere inainte de aceasta iertare de la Dumnezeu!!