aprilie 24, 2014

NU UITA CE A FACUT ISUS PENTRU TINE!

“Iata-Ma ca vin! – in sulul cartii este scris despre Mine – vreau sa fac voia Ta, Dumnezeule! Si Legea Ta este in fundul inimii Mele .” [Psalm 40:7-8]

Cine a spus aceste cuvinte? Isus Christos, Fiul lui Dumnezeu, care a venit din cer pe pamant, ca sa implineasca voia Dumnezeului si Tatalui Sau!

La ce s-a referit El? In fiecare clipa a vietii Sale pe pamant S-a consacrat lui Dumnezeu. Fiecare cuvant pe care L-a spus, fiecare pas care L-a facut – totul a corespuns voii desavarsite si neconditionate a Tatalui Sau ceresc. Nici impotrivirea pacatosilor si nici ispitele lui satan nu au putut sa-L abata de la calea ascultarii desavarsite.

In gradina Ghetsimani a intampinat puterea lui satan. La judecata inaintea Sinedriului a intampinat ura lipsita de mila a oamenilor, carora El le-a slujit cu dragoste plina de indurare. La sfarsit a mers de bunavoie, linistit si ascultator la cruce, caci El spune: “Nu voi bea paharul, pe care Mi l-a dat Tatal sa-l beau?” (Ioan 18:11).

Aceasta dependenta deplina pana la moarte a fost miros placut pentru Dumnezeu. Niciodata inainte nu a trait un asemenea om pe pamant. Dumnezeu, Tatal, singur poate sa aprecieze cu adevarat valoarea daruirii Fiului Sau. Totusi El doreste acum ca si noi sa-L pretuim pe Fiul Sau. Sa ne gandim mereu la lucrarea Sa!