iunie 11, 2014

MACAR O PAGINA

“In nimeni altul nu este mantuire: caci nu este sub cer niciun alt Nume dat oamenilor, in care trebuie sa fim mantuiti .” [Faptele Apostolilor 4:12]

        Un misionar a relatat odata cum in urma cu cativa ani un African a parcurs 80 de km pentru a solicita la o misiune un Noul Testament. Din pacate, tocmai atunci, acolo nu mai era niciun exemplar. Atunci misionarul a auzit rugaciunea miscatoare: “Atunci da-mi cel putin o pagina din Testamentul tau.”

        O singura pagina ar fi fost suficienta pentru acest African si ar fi fost o rasplata pentru straduinta sa. – O singura propozitie este suficienta pentru a schimba intreaga dumneavoastra viata: “Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El, sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica.” (Ioan 3:16). Numai printr-un singur Nume puteti obtine mantuirea, prin Numele Isus Christos.

        Insetati sa-L cunoasteti, ca acest african despre care am relatat? Doriti intr-adevar acum Cuvantul lui Dumnezeu? Doriti sa fiti salvat din pacatele dumneavoastra de Isus Christos?

        Desi, credinta nu vine de la sine. Ea este un dar al lui Dumnezeu, care este dat celor care Il cauta.