iulie 24, 2014

PERIOADA DIN URMA

“Pe alocurea vor fi mari cutremure de pamant …” [Luca 21:11]

 

        “Scara Richter”, numita dupa autorul ei, Charles Richter, este utilizata astazi peste tot pentru masurarea intensitatii cutremurelor. Dorinta lui Richter era sa protejeze populatia de cutremure. Dar fata de posibilitatile de prezicere sigura a cutremurelor era foarte sceptic.

        In marea “cuvantare de ramas-bun” a Domnului Isus Christos, din care este citat versetul de astazi, El indica spre faptul ca in perioada sfarsitului, cutremurele vor fi o parte din judecata lui Dumnezeu. Oamenii vor muri de teama in asteptarea lucrurilor carese vor petrece pe pamant.

        Acelasi Domn, care a exprimat foarte clar ceea ce va fi in viitor, doreste sa salveze oameni de mania viitoare a lui Dumnezeu. Multi au acceptat aceasta oferta, s-au plecat inaintea lui Dumnezeu si s-au smerit. Pacatele lor au fost anulate. Ei vor fi paziti nu numai de judecatile temporare ale lui Dumnezeu, ci vor fi in siguranta si fata de judecata vesnica ce va veni peste toti oamenii care n-au vrut sa-si recunoasca vina inaintea lui Dumnezeu. Groaza acelei judecati nu poate fi descrisa in cuvinte omenesti, atat de grava va fi.

        Nu este aceasta un indemn de a va pune in ordine relatia dumneavoastra cu Dumnezeu?