decembrie 16, 2014

CREDE NUMAI (2)

“Si nu-Mi voi mai aduce aminte de pacatele lor, nici de faradelegile lor.” [Evrei 10:17]

 

Se intoarse din nou si vazu iarasi steaua stralucitoare si cuvintele: “Crede numai!” ah, cat de frumoase erau aceste cuvinte! Deci era suficient sa creada. Nu era nevoie ca el sa faca ceva, ci numai sa creada. Si-a intors capul putin, dar si acum vedea numai cele doua cuvinte pline de mangaiere. Indrazni sa se intoarca mai mult, dar cuvintele straluceau mai departe. Atunci s-a intors dintr-o data spre “peretele cu pacate!” Dar, ce minune! Peretele era alb stralucitor. Toate pacatele disparuse, iar in mijloc stateau numai cuvintele: “Crede numai!”

Intreaga camera era inundata de o lumina stralucitoare si, oriunde privea, citea cuvintele: “Crede numai!”

In acel moment, omul se trezi. Pacea si bucuria umpleau acum inima sa. Dumnezeu ii aratase ca Domnul Isus facuse tot ce era necesar pentru salvarea pacatosului pierdut, iar ca lui nu-i mai ramanea altceva de facut, decat sa creada. De atunci au trecut multi ani, dar pacea si fericirea au ramas in inima acelui om.

Cuvintele: “Crede numai!” sunt foarte pretioase pentru cel care doreste pace si odihna. Poate mergi si tu aplecat sub povara pacatelor tale si doresti pacea si mantuirea. “Crede numai” ca Isus a murit si pentru tine si ca a ispasit la cruce toate pacatele tale.