decembrie 10, 2014

DORINTA LUI DUMNEZEU

“...Dumnezeu, Mantuitorul nostru.. voieste ca toti oamenii sa fie mantuiti si sa vina la cunostinta adevarului.” [1 Timotei 2:4 ]

 

Un mare savant care nu credea in existenta vietii vesnice, avea o servitoare credincioasa. Savantul s-a imbolnavit foarte grav, si servitoarea era ingrijorata de starea sufletului lui in timp ce il ingrijea. Intr-o noaptea crezand ca el doarme, servitoarea s-a plecat pe genunchi langa patul savantului si s-a rugat pentru el. Savantul insa era treaz si a auzit-o rugandu-se. a intrebat-o ce face. Ea i-a spus ca se roaga pentru mantuirea sufletului lui.

Auzind cat de mult se intereseaza servitoarea de mantuirea sa, a intrebat-o despre credinta ei. Discutia a durat mai mult de o ora. Ea i-a spus ca Isus Christos are puterea sa mantuiasca pe toti care se incred in El. “Ah, poate ca Isus Christos are puterea de a mantui, dar oare va vrea sa faca acest lucru si cu mine?” Servitoarea a spus deplin incredintata: “Credeti dumneavoastra ca Mantuitorul ar fi murit pentru noi, daca n-ar vrea sa ne mantuiasca?”

Da, Isus Christos doreste sa ne salveze din moarte si mantuieste pe toti care-L accepta ca Salvatorul vietii lor. Primeste-L si tu, cititorule, pe Mantuitorul in viata ta!