august 07, 2015

UN ACCIDENT CU URMARI


„Intrati pe poarta cea stramta. Caci larga este poarta, lata este calea care duce la pierzare si multi sunt cei ce intra pe ea.." [Matei 7:13]

 

O tanara pereche avusese un accident cu masina. Barbatul nu fusese ranit grav, dar femeia a fost la un pas de moarte. Saptamani la rand a stat in spital. In fata barbatului a aparut urmatoarele intrebari: “Ce s-ar fi intamplat daca ii murea sotia? Moartea in sine ar fi fost ceva simplu. Dar ce vine dupa moarte? De ce chiar noi am avut acest accident? A fost o simpla intrebare?” Sotia lui era framantata de aceleasi intrebari! Mereu se intreba daca accidentul lor a fost o avertizare din partea lui Dumnezeu.

In spital veneau adeseori credinciosi care imparteau pliante si aduceau o raza de speranta in inimile bolnavilor. Dupa ce femeia a parasit spitalul, a mers cu sotul ei la o evanghelizare. Acolo au auzit ca Dumnezeu Se foloseste de diferite intamplari din viata omului pentru a-l aduce la mantuire. Pe parcursul mai multor expuneri au inteles din Cuvantul lui Dumnezeu ca fiecare om este un pacatos pierdut. Dar au aflat ca este si un Mantuitor care Si-a dat viata la cruce, ca toti care cred in El sa nu piara, ci sa primeasca viata vesnica. Amandoi au primit in inimile lor vestea cea buna a mantuirii prin credinta in Mantuitorul.